Salam untuk semua. Terima kasih diatas kunjungan anda semua. Jika ada yang berkenan dengan barang2 yg di pamerkan sila hubungi saya melalui SMS/CALL/E-Mail di no atau alamat tertera.

Sila layari koleksi gambar2 di bawah...............

Sunday, May 16, 2010

Selamat Hari Guru


Ucapan utk semua guru2, bekas guru2 n trspecial tuk teman2 blogger yg bergelar guru. Jasa mu tidak terbalas, hanya Allah jua yg membalasnye. Terimalah kad ini sebagai satu penghargaan dari Garden @ 08 sekeluarga.


Peristiwa minggu ini...
      
        Pada mlm mggu yg lepas Na n fmly telah hadirkn diri dlm mjlis khatam Al-Quran yg dianjurkn julung2 kalinye oleh pihak skolah agama di tempat anak Na brskolah. Anak sulung Na telah khatam Quran thn lepas dalam usianye 11 thn. Pada Na ini sudah agak trlewat juga namun jauh di sudut hati, Na rasa bangga n terharu apabila mendengar alunan kalimah Allah dibaca silih berganti oleh puluhan murid dgn lancar. 
       Rasa sebak tiba2 hadir, tanpa disedari air mata bertamu di birai mata. Terbayang jika Na n Hubby terbaring kaku, anak kami dah boleh membacakan Yassin atau ayat2 suci yg lain utk menjadi peneman  kami di sana...... 
Na x sbr menanti 2 org lagi putera Na mengikut jejak abangnye. Semoga Allah memberi peluang kpd kami suami isteri, melihat apa yg kami impikan selama ini. 
       Bersama2 ini Na n Hubby merakamkn jutaan trima ksh yg x terhingga kepada guru2 yg formal atau tidak dlm menyemaikn ilmu dunia n akhirat kpd kami sekeluarga. Walau siapa pn anda, andai ilmu yg di sampaikn membawa kebaikan  , anda telah pun menyediakn saham akhirat tanpa di sedari.

Terima Kasih Cikgu, Ustaz n Ustazah...

Gambar Kenagan Maljis Khatam Al-Quran


 

1) Bunga pahar majlis khatam al-quran.
2) My Prince center side.


No comments:

Post a Comment